Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Hypnose og hypnoterapi

Hvorfor acceptere en tilstand, hvis du kan få det anderledes?

Hypnose og hypnoterapi er effektivt i forhold til:

- Fobier, angst, angst for angsten og præstationsangst

- Stress og depression

- Emetofobi

- OCD og tvangstanker

- Klaustrofobi

- Traumer og krise

- Skræk for højder, vand, broer, nåle, tandlæger, rum, mørke, fly, edderkopper ect

- Smertelindring, hovedpine, migræne, fantomsmerter

- Ordblindhed, stammen,

- Samliv, sorg

- Sexlivs problemer

- Sengevædning

- Afvænning, dårlige vaner, neglebidning

- Rygeafvænning

- Ked af det-hed, usikkerhed, modløshed, ensomhed

- Uro, nervøsitet, tics,søvnproblemer

- Spiseforstyrrelser og vægtproblemer

- Forbedre præstationer - f.eks. sport og studier, motivation, energi, koncentration, hukommelse, selvværd og selvtillid

Hypnose er korttidsterapi

De fleste behandlinger tager 2-3 gange og ofte vil man allerede mærke en stor forskel efter 1 gang. Enkelte bliver helt kureret efter én gang. Ændringen er varig og påvirker dit liv positivt ofte også på andre områder end forventet.

Om behandlingen

En behandling varer fra ca. en time til 1 1/2. Du vil på forhånd få forklaret hvad der skal ske og hvordan du skal gøre. Hypnose kræver intet forud kendskab og alle kan hypnotiseres.

Behandlingsfilosofi

Jeg arbejder ikke kun på at løse det problem som du evt. kommer for at få løst, men også på at ændre/ skabe det adfærdsmønster der kan sikre dig mod lignende problemer i fremtiden.

Hvad er hypnose?

En hyppig misforståelse er, at man skal være fysisk afslappet og have lukkede øjne for at være i hypnose. Det er ikke nødvendigt. Hypnose er en forøgelse af den mentale forventning samtidig med at der mellem klient og hypnotisør er en psykologisk kontrakt, der sikrer fokuseret tænkning (selektiv) på et bestemt område.

Fobier og angst

Har du oplevet at dine hænder begynder at blive klamme, du sveder, føler at du gerne vil væk fra den situation, du er i.

En fobi er en kraftig form for indlæring, der sikrer en person mod en bestemt oplevelse. Desværre er det ofte sådan, at vi ikke rationelt kan sige til os selv, at vi ikke længere ønsker at have den indlæring mere, da den er indlært underbevidst. Via hypnose ændres den tidligere indlæring - sikkerhedssystemet fjernes/ bearbejdes - og du vil ikke længere være begrænset i dine tanker og handlinger.

De fleste former for angst eller angst for angsten kan ændres ved hypnose. Du er ikke født med angst. Der er en årsag til at angsten kommer. Den årsag kan afdækkes og ændres ved hypnose.

Psykoterapeutisk praksis v/ Maria Louise Blichfeldt

Integrativ gestalt- krops- og psykoterapeut MPF

Hypnotisør og hypnoterapeut NGH

Bredgade 15, 4000 Roskilde

Vesterbrogade 18, 4.th, 1620 Kbh V

0