Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Core Recovery Team

Hvis du er ramt af et alvorligt fysisk eller psykisk nedbrud og måske har udviklet livstruende stress, PTSD, depression, alkoholafhængighed eller andre livsknægtende vanskeligheder, har du måske også en dyb og ærlig længsel efter at skabe fred i et indre kaos og igen være fri. Måske realiteterne om personlige problemer og konflikter nu seriøst truer dit helbred, din familie, eller du risikerer at miste dit job?

Core Recovery Team er en professionel specialenhed i Danmark der arbejder 100 % for at aktivere menneskers dybere bevidsthed om og ansvar for egne og andres ressourcer. Vi vil og kan støtte dig i rejsen fra nedbrud og selvdestruktion til gennembrud og livsenergi, sådan at du kender, konfronterer og kommer igennem dine livsvanskeligheder. Vi ved at du kan få flere mange gode, meningsfulde dage, hvor du lever fuldt ud, og færre dage, hvor du ikke oplever at fungere.

Se mere her: www.corerecoveryteam.com

Psykoterapeutisk praksis v/ Maria Louise Blichfeldt

Integrativ gestalt- krops- og psykoterapeut MPF

Hypnotisør og hypnoterapeut NGH

Bredgade 15, 4000 Roskilde

Vesterbrogade 18, 4.th, 1620 Kbh V